Egy jó erős kávéval indulhat a vasárnap reggel, tejszínhab helyett pedig koronázza meg a hazai bulvár világ csodálatos híreivel! Tegnap körbejárta az internetet Tóth Andi "teret görbítő" Photoshop bakija, később Tóth Gabi is megosztott egy hasonlóan viccesre sikerült képet, de ő azzal a céllal, hogy kifigurázza a filterekben gazdag Instagram-hölgyeket. Posztja alapján azonban követői nem értették a viccet. Eközben Mihalik Enikő macskát mentett, Lovasi András elhagyta a pénztárcáját, és még sorolhatnánk a sok-sok kihagyhatatlan eseményt

  • Tóth Gabi egy vicces fotót osztott meg magáról Instagram oldalán: derekánál annyira túltolta a vizuális manipulációt, hogy gond nélkül becsúszott volna a Man In Black alien-castingján. A kép persze nem szólt másról, mint arról hogy, kifigurázza a filterekben és egyéb csalásokban gazdag Instacelebeket.

 A vicc azonban nem érhette el valódi célját, ugyanis az énekesnő később egy újabb manipulált képet posztolt és hangsúlyozni kényszerült, korábbi fotója irónia volt, ráadásul jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. 

  • Lovasi András elhagyta a pénztárcáját, Facebookján kért segítséget.
  • Mihalik Enikő pedig nemrég költözött Budapestre New Yorkból, egy kis macsek legnagyobb örömére. Történt ugyanis, hogy a modell észrevett egy cicát, ami egy kerék alá szorult és nem volt rest kihívni a tűzoltókat. A történtekről Insta-sztoriban számolt be.
  • Majka még mindig nem unta meg a szélmalomharcot, most az őt kritizáló kommentelőkkel vitázik, amiről a Blikk be is számolt