Kedd. A hírek csak gyűlnek, és egyik sem vidám dolgokról mesél. L.L. Junior egyszerre két hírrel is szerepel a mai bulvárlapok címoldalain, egyfelől elárulta, hogy nem szeretné ha volt párja börtönbe kerülne, ráadásul egy férfi majdnem tönkretette fia síremlékét. Ha hiszik ha nem, Majka és Weisz Fanni még mindig előkelő helyet kap a napi hírösszefoglalókban, talán ez is mutatja, hogy nyár van, de a Velvet olvasóit talán jobban érdekli, hogy Gábor Zsazsa özvegye Budapestre költözik. 

A Bors hosszasan értekezett L.L. Junior (és Kaleta Gábor) ügyvédjével, aki elmondta nekik, hogy megbékéltek a szülők és azon dolgoznak,hogy közös fiuk, Lacika a lehető legnyugodtabb körülmények között élje az életét. Dr. Mester Csaba a lapnak elárulta, hogy a szülők mindent megtesznek azért, hogy a gyermekük biztonságban érezze magát.

Mindkét fél meglátása az, hogy kisfiuk mentális egészsége érdekében nyugalomra van szükség, s ehhez természetesen az édesanya jelenléte elengedhetetlen. Ezért ügyfelem, Junior is azt reméli, hogy az igazságszolgáltatás során a lehető legenyhébb ítélet születik, s nagyon bízunk abban, hogy Csillának nem kell börtönbe mennie

– mondta a lapnak az ügyvéd.

Eközben arról adott hírt a Ripost, hogy egy férfi le akarta fotózni az elhunyt gyermek síremlékét, azonban megbotlott, így több vázát is összetört. A Fiumei úti sírkert biztonsági őrei vették észre a feltehetően ittas férfit. A lap értesülései szerint később a rendbontót a rendőrség állította elő, bár kiderült nem akart rosszat, csak fotózni.

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg Magyarországra látogatott, hogy megtekintse az elhunyt színésznő családi sírhelyét. A Blikknek elmondta, hogy feleségének egyetlen kívánsága annyi volt, hogy hozza haza a hamvait Magyarországra, és ő is költözzön ide. Von Anhalt herceg még gondolkodik a dolgon, feleségének hamvai addig Amerikában várnak, egy páncélszekrényben.