Úgy fest, nem csak a hazai celeb kultúrkör preferálja a titokzatos Instagram-posztokban való kommunikációt, legalábbis ami a magánéletüket illeti (khm, Rogán Cecília). Most Halle Berry is lábakkal jelezte, valami alakul a magánéletében: a napokban egy sokatmondó képet posztolt az Instagramon. „Sunday funday” felirattal és egy szívecskével kiegészítve mutatta meg saját, és egy férfi lábikráit.

A poszt világos üzenet, a színésznő két év után újra randizgat. Amit immár több, mint 6millió követőjével is megosztott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

sunday,funday❤️

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

A színésznő eddig már háromszor volt házas, legutóbb 2015-ben vált el, Olivier Martineztől, akivel van egy közös gyermekük is. Az akkori sajtóhírek szerint Martinez olyan agresszívan lépett fel a Los Angeles-i reptéren az ott dolgozókkal szemben,hogy az egyik alkalmazottja fel is jelentette a házaspárt. Állítólag ez az ügy váltotta ki az állandó veszekedéseket, amelyek miatt végül Halle Berry elindította a válópert.

Egy tavalyi interjúban úgy nyilatkozott, hogy már nem tartja reálisnak, hogy újra megtalálja a boldogságot egy férfi mellett. Képtelen már megbízni a férfiakban, ezért tart tőle, örökké egyedül marad. Nos, úgy tűnik, hogy még ő sem lát a jövőbe, vagy hogy egy közhellyel éljünk, a szív útjai kifürkészhetetlenek.