Weisz Fanni a hónap közepén jelentette be Instagram-oldalán, hogy hét év után szakított férjévelHajmásy Péterrel. Akkor a modell azt írta, békésen váltak el útjaik, szó sincs harmadik félről, de hogy egész pontosan mi okozta kapcsolatukban a törést, azóta sem derült ki biztosan. Mindenesetre a Bors azt tippeli, a pár máris békülni akar, mivel Hajmásy Péter hihetetlen lelkesedéssel like-olja Weisz minden apró mozzanatát a közösségi oldalakon, sőt, még a Balaton partjára is követte Weiszt.

Weisz közösségi oldaláról bárki megtudhatta, hogy a modell jelenleg a Balatonnál van, ott nyaldossa sebeit. Bejelentkezett már Siófokról, Tihanyból, legutóbbi bejegyzései szerint épp Balatonfüreden van barátnőjével. A Bors szerint talán nem véletlen, hogy Hajmásy Péter, aki Weisz minden feltöltött képét és videóját megnézte és like-olta, most a Balatonfüredhez igencsak közel található Balatonudvariban volt, szintén baráti társaságban. 

A Bors cikkében idézi a pár jó barátját, Aurelio Caversaccio szavait, aki korábban azt mondta a lapnak, úgy tudja, nem Hajmásy Péter kezdeményezte a szakítást, hanem Weisz, de Caversaccio nem tartotta kizártnak, hogy idővel még rendezni tudják a kapcsolatukat. 

Ha a sorok olvasása közben deja vu érzése van, ne higgye, hogy megőrült, lehet, Weiszék lényegében azt játsszák, amit Hódi Pameláék is, ahol szintén Hódi hagyta faképnél barátját (ebben az esetben vőlegényét), majd jöttek össze újra kis mosolyszünet után.