IMG 4629

Schobert Norbert egyszer kitette a házból Lara aktuális barátját

2020.07.27. 10:35

Schobert Lara neve idén többször is felmerült a sajtóban, miután eredményesen szerepelt az Álarcos énekesben. Elmondása szerint azért vállalta el a felkérést, mert a maszk alatt valódi személye rejtve maradt, így megbélyegzés nélkül hódolhatott szenvedélyének, az éneklésnek.

A 16 éves influenszer a Hooded Talk című Youtube-os műsorban beszélt jövőbeli terveiről és szerelmi életéről is. Mint elmondta, a tervei között nem szerepel, hogy ő vinné tovább szülei vállalkozását, inkább egy saját lovardára vágyik, de a lakberendezés is érdekli. Ahhoz viszont, hogy az álmait megvalósíthassa, tudja, hogy előbb dolgoznia kell.

Schobert Larának jelenleg négy hónapja van párja, de nincs könnyű dolga annak, aki randevúzni szeretne vele, édesapja ugyanis szigorúan méri a srácokat, akik lánya szívét igyekeznek elrabolni. Volt arra is példa, hogy az egyik udvarlót ő maga küldte el a háztól.

Hazavittem egy fiút, hogy akkor most bemutatom. Apa meglátta, és mutatta neki, hogy fordulj meg, és menj kifelé. Volt ilyen is, aztán elment. Igazából örültem, hogy megszabadultam tőle

– mondta Schobert Lara, majd hozzátette, mostani barátját szinte családtagként kezelik otthon.

Azt, hogy a fentebb említett fiút elküldte, Schobert Norbert is megerősítette. Az üzletember jó emberismerőnek vallja magát, és elmondása szerint eddig sosem csaltak a megérzései.

Valóban egy perc alatt kidobtam. Hogy finoman fogalmazzak, egy jellemtelen figura volt. Mondtam is utána Larának, hogy még az utcánkba sem teheti be a lábát ez a fiú, de szerencsére a lányom nem vette zokon, mert végül belátta, hogy nem hozzá való. Rékával mindig elmondjuk, ha valaki nem tetszik ne­künk. Én már egy kézfogásból, nézésből meg tudom állapítani, hogy ki milyen ember, a megérzéseim pe­dig eddig sohasem csaltak. Lara okos lány, hallgat ránk, igaz, a véleményünket nem mindig kéri ki, de ez már más kérdés. Egy szülő mindig a legjobbat akarja a gyermekének, ebből pedig nem is va­gyok haj­landó en­gedni. Előszűrni persze nem szoktam Lara ud­varlóit, nem nyomozok utánuk, de ha bemutatásra ke­rül a sor, akkor nem sokat tétovázom, ha el kell küldeni. Lara jelenlegi párja viszont más, ő valóban rendes, rokonszenves srác, de az­ért vele sem vi­szem túlzásba a barátkozást. Mindenkivel megtartom a három lépés távolságot, ab­ból baj nem lehet.

– mondta a Borsnak.