Elég régen, négy évvel ezelőtt szenteltünk egy teljes cikket Julianne Moore-nak, aki ilyen hosszú idő után most ismét visszatér a Velvetre. A színésznő mindezt annak köszönheti, hogy a Page Six megírta róla, hogy miután egy részeg ismeretlent talált otthonában a kanapéján, úgy döntött, inkább gyorsan elköltözik onnan.

Hiába volt kerítés Moore előkelő rezidenciája körül a New York államban található Montauk-félszigeten, egy részeg illetőnek valahogyan mégis sikerült bemásznia a sztár otthonába. A színésznőt annyira megijesztette a férfi, hogy gyorsan továbbadott a lakásán, amit rendező férjével, Bart Freundlich-hal még 2007-ben 1 millió dollárért, vagyis majdnem 300 millió forintért vásárolt. Bár már korábban is előfordult, hogy Moore háza előtt rajongók tolongtak, a kanapés incidensnél betelt Moore-nál a pohár, ezért 2015-ben, nem kevés haszonnal, 3,5 millió dollárért, azaz valamivel több mint egy milliárd forintért adta el a három hálószobás ingatlant. 

Moore és családja ezután egy sokkal jobban őrzött-védett helyre költözött, amihez egy sokkal nagyobb, kerítéssel körbevett kert és autóút is tartozott.