Szerelmes hétvége van kibontakozóban az Instagramon. A minap több híresség is cuki fotót posztolt, legtöbben a párjukkal, illetve volt olyan is, aki a gyermekeivel.

Nyári Dia és párja a múlthéten mondta ki a boldogító igent, méghozzá kisfiuk második születésnapján. A műsorvezető most megmutatta, hogyan zajlott a lagzi.

Gigi Hadid leendő gyermeke apjával, Zayn Malikkal posztolt puszilkodós képet. Az énekes egyébként szintén a napokban tért vissza az Instagramra nagyjából fél év kihagyás után - bár ő inkább szürreális megoldást választott.

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté is összebújtak, a romantikázásról pedig fotót is posztoltak, amit a színésznő-műsorvezető követői nagy szeretettel fogadtak.

Tokár Tamás nemrég született kisfiával cukiskodott. A műsorvezető hamar belerázódott az apaszerepbe, és nem kérdés, hogy teljesen odavan Andrisért.

Dwayne Johnson ugyancsak imád a gyermekei társaságában lenni. A színész legutóbb kézműveskedett egy kicsit lányaival, az idilli pillanatot pedig meg is örökítették.