Rihanna a napokban hintette el, hogy R9 című albumára ugyan tényleg sokat kell várni, de biztosítja a rajongóit, hogy nem fognak csalódni benne. Az énekesnőből lett üzletasszony azonban évek óta smink -és ruhakollekciójára fókuszál elsősorban, nemrég pedig empátiájáról is tanúbizonyságot tett.

Amerikában hatalmas port kavart Megan Thee Stallion esete. A rappert ugyanis néhány hete lábon lőtte a pasija, Tory Lanez. Szerencsére az orvosok időben ellátták a sebeit, így nem történt tragédia, azonban egy ilyen történést nem csak a fizikai bántalmak miatt nehéz feldolgozni.

A rapper számos Fenty x Savage kampányban feltűnt már modellként, ahogyan Draya Michele is, aki meggondolatlan kijelentése miatt elbúcsúzhatott a márkától, és Rihanna jóindulatától is. A modell ugyanis legutóbbi interjújában azt mondta, hogy szeretné, ha valaki annyira odalenne érte, hogy lábon lője.

Megan Thee Stallion erre alaposan kiosztotta őt a Twitteren, és káromkodások közepette kérdezte, hogy mégis ki viccel ilyesmivel. Michele rögtön bocsánatkérő posztot tett közzé, de már késő volt - foglalta össze a Meaww.

Nem idealizálom a bántalmazó kapcsolatokat. Csak azt próbáltam mondani, hogy valaki szeressen mélyen. De miközben vicces akartam lenni, sokakat felbosszantottam, köztük Meget is. Sajnálom

– írta a 35 éves modell.

Nem meglepő módon rengetegen akadtak ki Michele első megszólalására, köztük Rihanna is, aki annak idején Chris Brown oldalán maga is megtapasztalta, milyen egy bántalmazó kapcsolat. Ennek fényében ki is rakta a márka modelljei közül a viccelődő Michele-t, az éppen lábadozó rappernek pedig egy halom virágot és kedves szavakat küldött, akár csak Beyoncé és Lizzo.

Az énekesnő egyébként nagyon ügyel a nevével fémjelzett üzlet jó hírnevére, és nem tűri el, ha a neki dolgozók problémás viselkedést tanúsítanak. Korábban egy Carissa Pinkstone nevű modelljét is menesztette, mert kiderült, hogy azt hazudta magáról, hogy transznemű.