A járványhelyzet miatt rengeteg állás került veszélybe, a legnagyobb kereszttűzbe azonban talán a zenészek kerültek. A hazai zeneipar szereplői rengeteg fellépést voltak kénytelenek lemondani a járvány miatt, emellett pedig számtalan negatív véleményt is kaptak az utóbbi időben. Sokan azzal érveltek, hogy az éneklés és húrpengetés nem valódi munka, és inkább valamilyen megterhelőbb hivatást kelleni űzniük. A minap Fluor Tomi osztotta meg gondolatait a hosszú ideje gyűlő rosszindulatú kommentek láttán.

A Wellhello énekese Instagram bejegyzésben foglalta össze a mondandóját. A képekből álló posztban leírta, hogy 16 éve van a szakmában, dolgozott már hentespultban, gyárban, szalag mellett, volt már szegény, azonban amije most van, azt is önmagának köszönheti, hiszen minden energiáját és pénzét belefektette az évek során. Hozzátette, hogy a zenélés nem csak a fellépéseket jelenti, állandó leterheltséggel és stresszel jár, azonban ez az, amiben igazán boldog és kreatív lehet, így nem áll szándékában újra fizikai munkát végezni.

Pont azért mert voltam halál csóró, nem annyi pénzt költöttem el, amennyi volt, így megvannak a magam befektetései és az anyagi biztonságom is, de ami még akkor se fogyna el, ha már minden egyéb, az a szívem, a lelkem, amit beleraktam, amivel megélem ezt a szerelmet a munkám iránt. Szóval bocsánat, de nem megyek kapálni!

– zárta posztját Fluor Tomi.

Az énekes gondolataival sokan egyetértettek, például Sebestyén Viktória, Lilu, Istenes Bence, Csobot Adél, Tokár Tamás és Vadon Jani is. A rádiós műsorvezető hosszú kommentben reflektált a leírtakra.

Akinek nem esik le, hogy a te kapád a mikrofon, a te szántófölded a színpad, aki nem értékeli, hogy hány embernek adnak muníciót a sokszor nyomasztó hétköznapok elviseléséhez a dalok, a szíveket és agyakat telibe találó szövegek, azzal nem vagy ugyanazon a szellemi platformon és hiába is vársz tőle empátiát. Mindenki más pedig veletek van és szurkol, hogy újra azt csinálhassátok, amihez a legjobban értetek! Respekt Tomi!

Az énekes nagy örömmel fogadta Vadon Jani elismerését. Megköszönte, és megtisztelőnek nevezte az üzenetet.