Brooklyn Beckham és Nicola Peltz eljegyzéséről valamivel azelőtt lehetett már tudni, hogy az érintettek hivatalosan megerősítették volna, hogy tényleg megvolt a lánykérés és az igen. Nos, a roppant gazdag családból származó modell-influenszer kirakott automatikusan eltűnő instasztoriba egy olyan fotót, amivel mintha azt szeretné mondani, hogy már az esküvőjük is megvolt David és Victoria Beckham legidősebb fiával. A fotót többek között a Daily Mail is megmentette az örökkévalóságnak, alább látható.

A fenti borítókép januári, az alábbi Instagram-poszt pedig júliusi, ezeknek semmi köze nyilván az esküvőhöz, csak azért vannak itt, hogy lássunk arcképet is azokról, akikről szó van.

Az esküvőről más megerősítés egyelőre nincs, de az egésznek sehogy semmi értelme: minek rak ki egy ilyen gyűrűs fotót Nicola Peltz, ha nem házasodtak össze? Ha meg tényleg összeházasodtak, miért nem mondja egyértelműen? Talán egyszer ezekre a kérdésekre is választ kapunk, addig is nézegessük az alábbi képet, amit Victoria Beckham frissen posztolt a férjéről és három fiukról, és merengjünk, hogy lehet-e, hogy a Beckham család egy esküvő apropóján gyűlt most össze!