Új fejezethez érkezett Cardi B karrierje, mivel a rappernő második albumát egy igen szaftos klippel harangozza be. A WAP című kompozíció előadásában partnere Megan Thee Stallion, és a klipben feltűnik Kylie Jenner meg egy csomó nagymacska. Ez utóbbira figyelt fel Carole Baskin, aki idén tavasszal a Tiger King című dokumentumfilm-sorozat egyik főszereplője volt.

Baskin állatvédőként azért szólta le a WAP klipjét, mert azt mondja, a videó azt az elképzelést erősíti, hogy gazdag embereknek menő, ha otthon nagymacskákat tartanak háziállatként – holott ez nem menő, hanem csak szenvedést okoz az állatoknak. Cardi B erre először annyit válaszolt az i-D/Vice magazin interjújában, hogy nem is akar reagálni Baskinnek, de végül mégis csak beszólt neki nevetségesnek minősítve a kritikát, mondván, hogy aki megölte a saját férjét, az inkább hallgasson. A Tiger King egyik fő sztorija ugyanis Baskin korábbi férjének eltűnése volt, és bár az asszonyra sosem sikerült semmit rábizonyítani, sokan meg vannak róla győződve, hogy a férfit ő ölte meg.

Az interjúból kiderül továbbá, hogy a tigrisen és a leopárdon kívül a kígyók is élőben ott voltak a felvételen, ezekkel a rappernő fizikai kapcsolatba is került az egyik jelenet kedvéért – ekkor azonban az egyik kígyó lepisilte Cardi B-t. A WAP-klip már csak azért is elég drága lehetett, mert csak a koronavírus-tesztelésre 100 000 dollárt, azaz kb. 30 millió forintot kellett költeni a rappernő szerint.

Talán ezen kiadások megtérítését szolgálja a híresség új, OnlyFans-fiókja. Az OnlyFans egy olyan oldal, ahol a felhasználók fizetős, 18+-os tartalmakat osztanak meg magukról (jellemzően pornót), és a posztokat csak díj ellenében nézhetik meg a követők. Cardi B azonban, kivételt képez, ő a WAP werkvideóját osztja meg az OnlyFansen, és azt mondja, továbbra sem hajlandó az intim testrészeit megmutatni.

És ha már testrészek megmutatásánál tartunk, Cardi B zenei partnernője, Megan Thee Stallion a következő twerkvideóját osztotta meg az Instagramon, amin kívül további fenékmozgatás tekinthető meg Instagram Storyban is ugyanennél a júzernél.