DSC6987

Till Attila hetedjére is tud izgalmat találni ugyanannak a műsornak a vezetésében

2020.08.19. 13:34

Tud még egy műsorvezető izgalmat, kihívást találni ugyanannak a műsornak a hetedik évadában? Milyen a hangulat egy forgatáson, ha egy világjárvány miatt üres nézőtérrel kell felvenni a műsort? Tilla Attilával többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk a Sztárban sztár sajtótájékoztatója után.

Tudsz még újdonságot, izgalmat találni egy olyan műsorban, aminek már a hetedik évadát vezeted?

Simán. Minden műsor kihívás abból a szempontból, hogy jól kell megcsinálni, és csak akkor lesz jó és kész, ha a többséget, aki leült és megnézte, szórakoztatta. Ez egy kötetlenebb műfaj, ahol az a cél, hogy megnevettessük a közösséget és valamennyire azért magunkat is. Nagyon jó a mostani brigád is, nagy segítségemre vannak.

Az eddigi tapasztalataid alapján lehet már előre látni, mely versenyzők viszik majd el a hátukon a műsort?

Nem, ezt előre nem lehet megjósolni. Kell két-három adás, hogy kiderüljön, kik a legszenzációsabbak, vagy azért, mert meghatódunk rajtuk, vagy azért, mert hitetetlenül viccesek. Általában a legharsányabb versenyzők minden adásban hozzák a formájukat, de nincs két egyforma műsor, mindegyiknek más a lendülete.

A Nicsak, ki vagyok?-kal eléggé megemeltétek a nézők ingerküszöbét, ráadásul hamarosan érkezik a második évad is, a Sztárban Sztár ennél egy fokkal egyszerűbb sémára épül. Az utóbbi műsor is tud olyan izgalmas lenni, mint a maszkos?

Bár mindkettőben látványos produkciók szórakoztatják a közönséget, a Sztárban Sztár sokkal inkább a tehetségről, a profi előadók sokoldalúságáról szól, hogy valaki milyen jól utánozza például Charlie-t vagy Billie Eilisht. A Nicsak, ki vagyok? elsősorban nem profi énekesekre épít, sokkal inkább a meglepetés-faktoron van a hangsúly. Két különböző műfajról van szó szerintem.

Felkészültetek arra, hogy a műsor menetén esetleg módosítani kell a koronavírus második hulláma miatt?

Nyilván, mindenkinek az a vágya, hogy ne kelljen úgy leállni, mint korábban, de amennyiben életbe lépnek a szigorítások, a csatorna és a gyártó cég mérlegel majd és döntést hoz az új szabályokról.