Meglepő üzenetek jelentek meg Cher Twitterén szerdán (igaz, aki ismeri Cher Twitterét, az igazából már semmin nem lepődik meg), hívja fel a figyelmet a World Of Wonder. A 74 éves popistenség azt tudakolta több üzenetben is a követőitől, hogy hogyan lehet beállni a postára segíteni önkéntesként. Bár nem magyarázza meg, hogy miért szeretne így tenni, egy másik tweetjéből arra lehet következtetni, hogy abban akar segédkezni, hogy az ősszel esedékes elnökválasztáson való szavazáshoz szükséges dokumentumok mindenkihez rendben célba érkezzenek, Cher ugyanis hangos kritikusa volt Donald Trumpnak kezdettől fogva.

Nos, ezen a héten egyszercsak csöngött a telefon az egyik malibui postahivatalban, és a vonal másik végén Cher volt, aki azt tudakolta, hogy mehet-e segíteni.

Sőt, Cher azt mondja, két postára is betelefonált, de mindkét helyen elhajtották, pedig a telefonra válaszolótól kérte is, hogy ő Cher, hadd beszéljen a főnökkel. Azonban az önkénteskedéshez ujjlenyomat-vétel és erkölcsi bizonyítvány kell (vagy jobb, ha előélet-ellenőrzésnek fordítom a background checket?), és emiatt Cher valamiért nem tud önkénteskedni a postán. Az amerikai posta válságos helyzetéről egyébként John Oliver humorista rakott össze nemrég egy szórakoztató és érdekes műsort, amit beágyazok ide alább, hátha valakinek kedve támad belenézni.