A nyáron nyílt meg Ördög Nóráék régóta vágyott kisboltja a Balatonon. A hely azonnal hatalmas népszerűségre tett szert, a helyiek pedig fejcsóválva nézték, mekkora felhajtás lett az otthonuk körül. A kisbolt iránt rengetegen érdeklődnek, a tömeg és az autók miatt pedig veszélyessé vált a közeledés a környéken. Ennek ellenére tervben van egy újabb üzlet megnyitása is a jövőben.

A Nánási család szeretett volna kibérelni a környéken néhány ingatlant, hogy növeljék a parkolóhelyek számát, ezt azonban nem tudták megvalósítani. Helyette arra kérik az érdeklődőket, hogy inkább sétálva közelítsék meg a boltot, vagy jöjjenek vonattal, esetleg használják a kihelyezett rollereket a helyiek nyugalma érdekében.

Szerettünk volna a környéken egy-két olyan ingatlant kibérelni, amivel tudjuk növelni a parkoló területeket, de ez nem sikerült. De nem csak a parkolással van a baj, hanem a forgalommal is. Parkolóhelyet varázsolni most hirtelen nem tudunk, ezért az egyetlen, amit tehetünk, hogy beszélünk a problémáról

A jó szándék ellenére a környéken lakók nem örülnek a helyzetnek. Sokak szerint a fentebb említett megoldás is csak egy marketingfogás, ami miatt keményen neki is mentek a párnak a kommentelők - szúrta ki a Blikkrúzs.

Na most kurvára megnyugodtunk!!! Gondolom az ott lakó, nyugalomra, csöndre vágyó emberek is. Éljen a feltűnési vágy!! Éljenek a celebek!!!! Megdolgoznak érte keményen

– írta egy dühös kommentelő, de volt olyan is, aki szerint a legtöbb ember nem hajlandó még 15 percet sem sétálni, és biztosan autóval közelíti majd meg a helyet, nem beszélve arról, hogy rollerrel elég nehéz élelmiszert szállítani.