Drew Barrymore egy erősen promóciós tartalmú interjúban vett részt, de a dolog jól sült el, mert a 45 éves színésznőnek sikerült egy hírértékű sztorit megosztania. A történet mondjuk jó 30 évvel Barrymore születése előtt esett meg, ha tényleg megesett, szóval a színésznő is csak a családi legendáriumból ismerheti. Alább 4:50-től kezdődik az ominózus rész.

Drew Barrymore nagyapját John Barrymore-nak hívták, és ő a némafilmek és az első hangosfilmek korában nagy sztárnak számított. Már 14 éves korától alkoholfüggő volt, négyszer volt nős, és élete vége felé csillaga leáldozóban volt. 1942-ben hunyt el, 60 évesen, de haverjai és kollégái ezután úgy érezték, hogy kell még egy utolsó utáni buli John Barrymore-ral.

Ekkor volt, hogy Errol Flynn, W.C. Fields színészek és Sadakichi Hartmann költő fogták magukat, kiásták Barrymore holttestét, és odaültették a pókerasztalhoz, mintha továbbra is velük játszana. Az eset több filmes feldolgozást is inspirált, ezek közül a legismertebb a Hóbortos hétvége című 1989-es vígjáték. Drew Barrymore egyébként most maga is be fog mutatkozni riporterként, vagyis inkább talkshow-háziasszonyként. Bemutatás előtt álló műsorának beharangozójában gyerekkori önmagát interjúvolja meg.