Hátha ön még nem látta: itt egy baromi ígéretesnek kinéző filmelőzetes azok számára, akik szeretik a szürreális, misztikus és nyomasztó horrorfilmeket. Az alkotók névsora is nagyon ígéretes, de előbb kattintson az I'm Thinking of Ending Things trélerének play gombjára, a nagy részüket úgyis fel fogja ismerni (feltéve, hogy látta a címben említett két sorozatot).

Az I'm Thinking of Ending Things egy 2016-ban megjelent regényen alapszik, az író kanadai, úgy hívják, hogy Iain Reid, és ez volt az első regénye. A könyvből Charlie Kaufman írt forgatókönyvet, és ő maga is rendezte a filmet. A legtöbben valószínűleg onnan ismerik őt, hogy az ő fejéből pattant ki A John Malkovich-menet, és 2002-ben arról is írt egy filmet, hogy milyen egy könyvből forgatókönyvet csinálni, ez volt az Adaptáció.

Ha önnek ismerős volt a fenti trélerből a főszereplő nő, akkor az azért volt, mert ön látta a Csernobil című sorozatot: Jessie Buckley azt a terhes nőt játszotta benne, akinek a férje tűzoltó. Az I'm Thinking of Ending Things férfi főszereplője pedig Jesse Plemons, aki Todd Alquist szerepét játszotta hátborzongatóan a Breaking Bad (Totál szívás) utolsó évadában, és aki egyben Kristen Dunst férje.

A fenti trélerben feltűnik még Toni Collette és David Thewlis is. Az előbbi A hatodik érzék és az Örökség után már kifejezetten horrorfilm-sztárnak is tekinthető, alább egy remek összefoglalót lehet megnézni a karrierjéről. David Thewlis pedig a Mezítelenül című brit kultfilmmel lett híres annak idején, de a legtöbb mozibajárónak manapság nyilván a Harry Potter-sorozatból rémlik: ő játszotta Remus Lupint.