Ezt a heti trendet Hailey Baldwin inspirálta, aki a fotósok szerint forrónadrágban ment egy üzleti megbeszélésre. A szettnek azért adott némi hivatalos jelleget, hogy a combokat fedetlenül hagyó nacit egy jó nagy blézerrel kombinálta, és úgy tűnik, trend mostanában ilyen extrarövid shorthoz zakót venni. Nézzünk pár példát arra, hogyan hordják a rövidgatyákat a hírességek mostanában! Önnek ki tetszik a legjobban?

Beyoncé

Ennek a The Hamptons nevű környéknek a közelében hajókázott egyet Jay Z és neje a héten a gyerekekkel. Egy ilyen program nem igényel különösebb kiöltözést, de Beyoncé azért az újra trendi, a '90-es éveket idéző, vödörfazont választotta, amikor kalapot húzott a fejébe. A famershortból plusz fehér blúzból álló szett önmagában nem lenne túl izgalmas, de azért van egy poén ebben a forrónadrágban: a slicce fűzős!

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow szintén egy kék-fehér összeállításban sétálgatott még a múlt héten ugyanezen a környéken. Az ő shortja egyáltalán nem sokkolóan rövid, és úgy általában is jóval elegánsabb és konszolidáltabb ez a szett az összes többinél, amiket ebben a cikkben mutatunk. Paltrow egy pufivállas blúzt vett ezen a napon, és a maszkja is passzol a kék-fehér csíkokkal a szett többi részéhez.

Kristen Stewart

Még egy színésznővel folytatjuk: Kristen Stewart következik, mert őt is fotózták forrónadrágban az elmúlt egy hétben, egészen pontosan a múlt vasárnap. Éppen a barátnőjével és más haverokkal voltak pizzázni Los Angelesben, és Stewart a sötét shorthoz katonazöld pólót vett, kissé a cserkészegyenruhát idézve. Maszk gyanánt viseli valószínűleg a kendőt a nyaka körül, a fotóra kattintva érdemes megnézni a fehér zokniját is.

Ellie Goulding

A fenti szett eléggé kilóg a többi közül, mert nem a hétköznapi életben viselte azt Ellie Goulding, hanem éppen egy privát fellépésről jött el, amikor ebben lefotózták szerda este. Igazán trendi akkor lett volna ez a szett, ha az énekesnő azonos színű parókát vesz hozzá, vagy mondjuk a körme vagy a rúzsa is lehetett volna még megegyező árnyalatú, dehát végülis van éppen elég vörös így is ezeken a képeken. A földig érő, férfias fazonú, alul felsliccelt zubbony alól egyértelműen kilátszik a szexi melltartó és a valamivel kevésbé szexi mininadrág.

Hailey Bieber

A bevezetőben emlegettem Justin Bieber feleségét, és végre elérkeztünk hozzá. Ő egy olyan blézert vett fel ezen a héten szerdán, amit akár egy férfizakó is lehetne, főleg, mert olyan nagy rá, hogy jóval a nadrág alá ér, ezért oldalról úgy néz ki, mintha a Hailey Baldwin néven megismert híresség nem viselne semmi mást a zakón kívül. Szemből azonban kilátszik a fent kigombolt farmershort, illetve a fehér melltartó. A szetthez Hailey Bieber hasonló színű piros táskát és bakancsot visel.

James Charles

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszik önnek?

James Charles több szempontból is kilóg a többiek közül, elsősorban azért, mert jóval kevésbé ismert, mint a fenti öt nő. Ő elsősorban a YouTube-on és másodsorban a TikTokon számít sztárnak, fő szakterülete a smink és a szépség.

Azért nem maradhatott ő ki ebből az összeállításból, mert szinte ugyanazt viseli, mint Hailey Bieber, csak James Charles hat nappal korábban vette fel a nagy zakóból, kicsi farmershortból, bakancsból és kézitáskából álló szettet. A mindössze 21 éves influenszer narancssárga pólót és szintén narancssárga napszemüveget visel – önnek hogy tetszik? Ha van véleménye, kérjük, szavazzon a kedvencére!