Mióta csak elindult a Bréking című műsor, Berki Krisztián sem fogta vissza magát a megosztó témák kapcsán. Legutóbb azt állította, hogy 60 millió forintot hagyott az exére, amire nem sokkal később Hódi Pamela is reagált - habár nevek egyik oldalról sem hangzottak el. Az üzletember most Demcsák Zsuzsával különbözött össze egy kicsit.

A ma délutáni adásban szóba kerül a pedofília, valamint az is, hogy a szülőknek mekkora felelősségük van abban, hogy hogyan és milyen mennyiségben szerepeltetik gyermekeiket a közösségi oldalaikon. Amíg Berki arról beszélt, hogy esetükben mindig a kislánya választja ki, milyen tartalmakat oszthat meg róla, addig Demcsák egészen máshogy vélekedik a téma kapcsán - harangozta be a Ripost.

Te élő videóban közvetíted, mikor elutazol otthonról, és azt is, mikor éppen hazajössz Ciprusról. Ez egy üzenet a betörőknek, hogy mehetnek nyugodtan. Ezenkívül felrakod a lányodról a fürdőruhás fotót is. Az Interpol számításai szerint ez a kép körülbelül 25 perc alatt a dark weben landol

– szúrta oda Demcsák.

A műsorvezető egyébként korábban is jelezte már Berkinek, ha nem értett vele egyet valamiben. Mikor például arról volt szó, hogy szerinte bizonyos nők igénylik a pofont, Demcsák azonnal berekesztette a témát, és rossz retorikának nevezte az elhangzottakat.