A devizahitelét fizetni képtelen Bíró Ica az utóbbi években kilátástalan anyagi helyzetbe került. Ha emlékszik, tartozásai miatt tavaly nemcsak egyszer, hanem (tévedés miatt) kétszer is kilakoltatták, az egyikről még Facebook-élőzött is, de tavaly történt az is, hogy arról kesergett, ha nincs egy jószívű barátnője, ennivalóra sem lett volna pénze. Ezúttal a Blikk írt arról, hogy ismét kilakoltatják Bírót, aki meg van győződve róla, nincs tovább, ezúttal tényleg az utcára kerül. 

Bírót rendőri és karhatalmi erővel fenyegették meg, hogy el kell hagynia jelenlegi otthonát, ami egykor még a szépségstúdiója volt. 

Amit ellenem elkövettek a „devizauzsorások”, ítészek, végrehajtók és társaik, az már teljes ellehetetlenítés.

A hírességnek, aki azt tervezi, nyilvánosságra hoz minden kilakoltatásával/tartozásával kapcsolatos dokumentumot, egy hete van kipakolnia lakásából.

Most tényleg az utcára kerülök. Senkit nem érdekelnek a végzések, fellebbezések, elutasítások és a könnyeim. Egy élet munkája után földönfutóvá akarnak tenni.

Bíró szerint a helyzet árnyaltabb, mint gondolhatnánk, szerinte a nevével visszaélő mediátor és álügyvéd is eljárt az ügyében helyette. 

Arra számítottak, hogy ebbe belehalok, de nem vagyok rá hajlandó!

Ezzel még egész biztosan nem ér véget Bíró Ica története, ugyanis azt tervezi, hogy könyvet ír a megpróbáltatásairól.