Augusztus elején derült ki, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata véget ért. Azóta már mindketten nyilatkoztak az ügy kapcsán, az énekesnő szerint  nem békében váltak el, és nem is hisz abban, hogy valaha békével fog gondolni exére. 

Szabó Ádám azt mondta a Velvetnek, hogy ő maga is sokat hibázott. A szakítás után a konditerembe menekült, a teste pedig komoly változásokon ment át, így hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert. Elmondása szerint mióta elindult a Sztárban sztár, rengeteg követője lett, és nemcsak nők, de férfiak is felajánlkoznak neki nap mint nap.

Természetesen hízelgő és egyben motiváló is, ha az embert elárasztják az ilyen jellegű üzenetek, hiszen így érzi, hogy van értelme a befektetett munkának, már ami a kondíciómat illeti. De azért van az a pont, amikor kezdenek kicsit kellemetlenné válni a dolgok (...) Olyan üzenetet kapok, amiben meztelen fotókat küldenek magukról lányok és meglepő lehet, de az idősebb korosztály is. Sőt egy-két fiú sem fogja vissza magát ilyen téren. Az első időkben szépen megköszöntem még ezeket az üzeneteket is, de mostanra már kissé zavaró, így csak a normális üzenetekre reagálok. Egyrészt nem vagyok kész egy új kapcsolatra, másrészt biztosan nem jöhetnek szóba nálam olyan lányok, akik a testükben látják az egyetlen értéküket

– mesélte Szabó Ádám a Ripostnak.