Vasárnap este derült ki, hogy Lékai-Kiss Ramóna 17 év után átmegy az RTL-től a TV2-höz. Azóta a 35 éves színésznőt-műsorvezetőt több kommentelő támadta a csatornaváltás miatt, és a Blikk most azt írja, hogy Ördög Nóra a védelmére kelt Lékai-Kiss Ramónának, tekintettel arra, hogy ő maga is átment az RTL-től a TV2-höz évekkel ezelőtt. Többek között a következőket nyilatkozta:

Ez egy kegyetlen dolog, én is nagyon élesen szembesültem azzal, hogy mennyire megítéltetik az ember egy olyan hétköznapi döntés miatt, amely egy banki dolgozó vagy egy pénztáros esetében természetes, mármint hogy munkahelyet vált. Én azt tanácsolom neki, hogy legyen erős és függetlenítse ettől magát, neki nem kell rosszul éreznie magát. Ő hozott egy döntést, hogy ennek mi a háttere, az csak rá tartozik, és én örülök, hogy itt van velünk. 

További hírek hazai hírességekről, röviden:

  • Dancsó Péter youtuber egy videójában Udvardi Pétert parodizálta. Tekintettel arra, hogy egy 14 éves fiúról van szó, a videót sokan ízléstelennek találták, Dancsó azóta törölte is. A 24.hu idézi, hogy Bochkor Gábor a Retro rádióban szintén kritizálta Dancsót: „nekem a bicska nyílik ki a zsebemben. Beleköt a nevébe, utána abba, hogy beszél – bevallom, engem jobban irritál Dancsó beszéde. Udvardi Peti gyönyörűen fogalmaz”.
  • Vajna Tímea közzétette az Instagramon, hogy 4,5 kilót fogyott a koronavírustól, de ezt külön posztban megírtuk itt.
  • A Blikk L.L. Juniorék új lakásáról és születendő kislányáról közöl riportot, amiben a rapper többek között a következőket mondja tavaly elhunyt, 3 éves kisfiával és nagyobbik gyermekével kapcsolatosan, aki most kezdte az iskolát: „egyértelmű volt, hogy Dávidkáról is készítünk képet, amit kiteszünk Lacika szobájába. Egyelőre az asztalon van, de azt kérte, tegyük az ágya fölé, hogy még közelebb legyen hozzá. [...] Mindenkinek hiányzik Dávidka, aki már az angyalokkal van. A testvérének is, ez így természetes.”
  • A Bréking című új műsorban pedig Gáspár Bea azt mondja, hogy részben a rasszizmusnak tudja be, hogy a lányát nem veszik fel még egy kávézóba sem dolgozni, erről alább lehet megtekinteni a videót. Szintén Gáspár Bea arról is beszélt, hogy régen olyan lusta volt, hogy amikor a gyerekeit reggel iskolába vitte, nem öltözött fel rendesen, hanem pizsamában ült be az autóba.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Támadták Lékai-Kiss Ramónát, amiért a TV2-höz ment, Ördög Nóra bevédte

Ördög Nóra maga is átment hasonlón, ezért védi új kolléganőjét. Bochkor Gábor viszont beszólt Dancsó Péternek és más hírek.

6 · Sep 15, 2020 10:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments