Alexa Demie neve viszonylag új a celebvilágban. A 25 éves színésznő az Eufória című sorozatban alakította az igencsak szabad szájú Maddy Perezt, illetve a Waves című filmben is játszott. Emellett kisebb szerepei is voltak, de hírnevet egyértelműen az HBO sorozata hozta el neki - pedig mint kiderült, jó pár nagy névvel találkozott már a szakmából.

Egy Twitterező tett közzé a színésznőről négy fotót, amelyek mindegyikén nagyon ismert emberekkel pózol. Az első kép különösen érdekes, ugyanis a három Kardashian-nővér mellé szállt be negyediknek, és ha annak idején becsatlakozott volna a show-jukba, valószínűleg senki sem kérdőjelezi meg, hogy ő is a család tagja. (Csupán egy jól csengő k-betűs névre lett volna szüksége.)

A második fotón egyébként Sky Ferreira énekesnővel ölelkezik, majd Elon Musk különös nevű gyermekének anyjával, Grimesszel pózol a kamerának. A negyedik képen pedig Azealia Banks rappernővel olyanok, mint az országos barátnék.

A Twitterező úgy fogalmazott, Demie már ezer életet élt. Ez persze erős túlzás, de tény, hogy a fiatal színésznőt mi is szívesen megnéztük volna Kardashianék közt.

Ön el tudta volna képzelni Alexa Demie-t Kardashianként?