Az ABC Time100 különkiadásában Meghan Markle és Harry herceg is szerepet kaptak, hogy felhívják a nézők figyelmét a közelgő választásra és annak fontosságára, hogy elmenjenek szavazni, írja az E! Online. A házaspár a voksolásra buzdítás mellett a tolerancia és az elfogadás fontosságáról is beszélt.

Minden negyedik évben azt mondják nekünk, ez életünk legfontosabb választása. De ez most tényleg az. Amikor szavazunk, képviselhetjük a saját értékrendünket, hallathatjuk a véleményünket

- mondta Markle, hat héttel a választások előtt, luxusvillájuk udvarából. Amikor férje átvette tőle a szót, arról beszélt, hogy november felé közeledve ideje elutasítani a gyűlöletbeszédet, a dezinformációt és az online világban jelenlévő negativitást. 

Amint láthatod, a világ legnagyobb problémái az interneten pattantak ki, amire ha ráébredsz, tenned is kell ellene valamit. A ma éjszaka arra emlékeztet, hogy mennyire fontos figyelnünk, törődnünk egymással, ahogy az is lényeges, hogy követendő példát mutassunk egymásnak.. 

Az ABC szavazásra buzdító kampányában a házaspár mellett többek között Selena Gomez, Michael B. Jordan és Jennifer Hudson is részt vett. 

Gloria Steinem feminista ikon pedig a közelmúltban az Access Hollywoodnak adott interjút, amelyben elmondta, Markle korábban személyesen, telefonon hívogatott embereket, hogy rábírja őket, menjenek szavazni.