Gianni Annoni étterme, a Trattoria Pomo D'Oro az Arany János utcában található már 18 éve (2005-ben írtunk róla először, amikor ott evett Steven Spielberg), de a vendéglátóipari egységnek a covid mellett most egy másik ellensége is van, írja a Blikk a Mondd el Tatár Csillának! című ATV-s műsor alapján. Az utóbbi két hónapban négyszer jelentették fel az éttermet, este 9-kor már panaszkodnak a terasz által keltett zajra, holott csak 10-kor kell korlátozni a hangerőt, és ezt a vendéglő be is tartja, éjfélkor pedig zárnak. (A fenti képet az Index 2016-ban készítette a helyről és Gianni Annoniról.)

Ebben a posztban magyar hírességekkel kapcsolatos híreket foglalunk össze nagyon röviden, alább folytatjuk további apróságokkal.

A következők történtek még:

  • Több, mint három hetes leállást követően valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR szűrés és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után mától folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása” – áll az RTL Klub friss, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében. A leállás az egyik résztvevő megbetegedése miatt vált szükségessé.
  • Mihalik Enikő ma reggel a Reggeli című műsorban azt mondta el, hogy ő is koronavírusos volt, és hogy a párja is elkapta tőle a fertőzést. A modellnek olyan volt a betegség lefolyása, mint egy erősebb influenzáé, nem kellett kórházba mennie. 10 napig volt beteg, de utána a regenerálódás több hétig tartott. Kattintson ide a kapcsolódó videóért! A beszélgetés apropója egyébként az Unicef javára újra megszervezett gardróbvásár, ami októberben lesz.
  • Szintén koronavírusos Vadon János és Rákóczi Ferenc, a Balázsék című műsor két műsorvezetője. Maga Sebestyén Balázs, akiről a műsor el van nevezve, negatívnak bizonyult a teszten, de ő is karanténba vonul, írja a Blikk.
  • Amiket már külön posztban megírtunk ma reggel: Hajdú Péter eljegyezte a barátnőjét, Bakács Tibor egykori kritikus és Megasztár-zsűritag pedig takarítóként dolgozik egy ideje.
  • Megírtuk, ki esett ki az Álarcos Énekesből és a Sztárban sztárból tegnap este, de ez utóbbi műsorból esetleg érdekes lehet az a részlet, ahol Köllő Babett nagyon dicséri Tóth Andit, méghozzá az énekesnő exe, Szabó Ádám előtt, többek között azokkal a szavakkal, hogy „sose lesz ilyen nőd”, illetve „ki enged el egy ilyen nőt?!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Folyton rendőrt hív valaki Gianni Annoni éttermére

A hírösszefoglalóban még: Mihalik Enikő is koronavírusos volt és a szerelme is elkapta tőle a fertőzést.

2 · Sep 28, 2020 12:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments