Rumer Willis is azon celebnők táborát erősíti, akik szívesen dobják le a ruháikat, ha úgy tartja kedvük. Bruce Willis és Demi Moore lánya azonban nem gondolja, hogy egy nő csak akkor lehet meztelen, ha értéktelen, sőt.

A 32 éves színésznő most valami igazán fontosnak lett része. Egészen pontosan egy kampánynak, ami arra hívja fel a világ figyelmét, hogy senki sem rendelkezhet a nők teste felett, és mindannyian azt, akkor és olyan módon mutatják meg magukból, amikor csak akarják.

Egy egész fotósorozat készült róla, méghozzá BDSM témakörben, igencsak intim módon ábrázolva Willist - írja a People. A színésznő egy képet az Instagramján is közzétett, mellé pedig egy egész prózát írt, megfogalmazva, hogy minden női test tökéletes, hibáktól és súlytól függetlenül, és senkinek sincs joga ahhoz, hogy mást mondjon.

Ez nem a férfiak miatt készült. Miattam. Hogy feltárjam és visszaszerezzem a hatalmat a testem felett. Támogatom a nők jogát, hogy kifejezzék az érzékiségüket, a szexualitásukat, önmagukat

– írta.