Vasvári Vivienék Franciaországba ruccantak ki a minap. Az üzletasszony azonban nem tudott teljes egészében kikapcsolódni, ugyanis a légitársaság, amivel utaztak, kétszer is elkeverte a bőröndjüket. Sőt, a bejegyzés posztolása óta nem is került elő a holmijuk.

Kedves Air France! Képes voltál a lehetetlenre..Mikor tized annyian utaznak mint általában, közvetlen járattal, 3 napon belül képes voltál kétszer is elhagyni a bőröndünket. Kétszer..!! De tényleg, a világ egyik legnagyobb légitársaságánál hogyan fordul elő ilyesmi!? Ráadásul, a mostani esetnél fogalmatok sincsen, hogy hol van a bőrönd..De tényleg..üresek a repterek, és 2 órája szálltunk fel, és nem tudjatok hova tettétek!? Én tudom, aki dolgozik, néha hibázik, és az első ilyennél próbáltam nyugodt lenni annak ellenére, hogy 48 óráig tartott előkeresni a bőröndöt, mi meg ott álltunk Párizsban minden nélkül..de hogy másodszorra is, ez már felháborító. Mélységesen csalódtam bennetek, és csak remélem minél előbb visszakapom a bőröndöt

– írta posztjában Vasvári.

Az üzletasszony a kommentelőknek válaszolva elmondta, hogy mindig leszedi az előző utazás alatt felragasztott címkét a bőröndjéről, így ez nem lehet ok arra, hogy eltüntessék a holmiját. Emellett azt is elmondta, hogy még azóta sem derült ki, hová kallódtak el a csomagok.