Napjainkban az emberek feltűnően sokat foglalkoznak egymás szexuális beállítottságával. Így van ez Hugh Jackman esetében is, akiről nagyon régóta pletykálják, hogy meleg (neki az az elmélete, hogy azért, mert egyszer színpadi csókot adott 2003-ban), sokszor hivatkozva arra, milyen szívesen szerepel musicalekben, és egy 13 évvel idősebb nővel házasodott össze – egyébként lassan 24. éve.

Deborra-Lee Furness az Anh's Brush with Fame című műsor vendége volt nemrég, ahol reagált férjéről szóló pletykára – írta meg az E Online.

Remélem az emberek nem veszik meg ezeket az újságokat, és rájönnek, hogy az egész kamu. Olyan régóta meleg már, ahogyan én is az voltam. (...) Aztán sokkolt mindenkit, amikor megházasodtam

– ironizált a színésznő.

Furness hozzátette, hogy elég nagy bunkóságnak tartja azt is, hogy sokan azt mondják neki, mennyire szerencsés, hogy megfogta magának az 51 éves színészt. Egyrészt ugyan valóban boldog, hogy megismerhette Jackmant, másfelől viszont azok, akik ezzel a címkével illetik, nem éppen ebben a kontextusban értik a szerencsés szót.

Mintha megnyertem volna a lottót. Az emberek nem veszik észre, mennyire illetlen ilyet mondani. Persze igaz. De ez a showbiznisz, ez Hollywood és Hugh Jackman, mint márka.

Furness és Jackman egyébként 1995-ben ismerkedett meg, és állítólag már két hét után már tudták, hogy egymással szeretnék leélni az életüket. Azóta lassan 24 év telt el, így egyelőre úgy tűnik, jól látták a jövőt.