Vasvári Vivien tavaly nyáron jelentette be, hogy Fecsóval elválnak útjaik. Hivatalosan még mindig nem történt meg a válás,  a felek ugyanis képtelenek voltak megegyezni az anyagiak tekintetében, és az év során több nyilvános összetűzésük is volt. Most úgy tűnik, sikerült egyezséget kötniük.

Az üzletasszony havi 250 ezer forintnyi gyerektartást szeretett volna volt férjétől, valamint azt, hogy vegyen közös gyereküknek egy lakást, amit Edward felnőttkoráig kiadnak, így ebből fedezik majd az iskoláztatását. Fecsó ebbe annak idején nem volt hajlandó belemenni.

A Blikk szerint a páros végül mégis közös nevezőre jutott, így a novemberi tárgyaláson már nem kell veszekedésre számítani. Az egyezség szerint Fecsó 200 ezer forintos gyerektartást utal majd Vasvárinak, illetve finanszírozza Edward iskoláztatását.

Lecsillapodtak a kedélyek, normális a kapcsolatunk. A novemberi tárgyaláson már nem lesz vita, hiszen mindenről megegyeztünk, pénzről, láthatásról, ünnepekről

– mondta a lapnak Fecsó, aki ugyan a Love Bistróban együtt szerepelt új párjával, a múlt héten megírtuk, hogy máris nehéz időket élnek. Az üzletember elmondta, hogy azóta már le is zárták a kapcsolatot.

Minden kapcsolat jól indul, aztán valahol kisiklik.Kimondtuk, hogy vége, vagyis inkább Vivi mondta ki. Talán korai volt még beleugranom egy komolyabb kapcsolatba