GettyImages-876405740

Demi Lovato szakítós számot adott ki, exe azt állítja, az énekesnő rajongói zaklatják

2020.10.01. 12:01

Múlt héten olvashatta a Velveten, hogy Demi Lovato alig két hónap után felbontotta az eljegyzését. Azóta már a közös képek is eltűntek a profiljáról, amiket Max Ehrich-kel posztolt, ma pedig szakítós számot adott ki.

A Still Have Me, azaz az Legalább én itt vagyok magamnak című számot állítólag hónapokkal ezelőtt írta az énekesnő, ám akkor csak egy kis részletet tett közzé belőle. Most mégis úgy érezte, elérkezett az idő, hogy dalban mondja el érzéseit.

Miközben Lovato ilyen módon gyászolja kapcsolatát, addig a 29 éves színész Instagramon tesz közzé kétértelmű dolgokat. Egyidejűleg azzal, hogy debütált az énekesnő új száma, Ehrich egy idézetet tett közzé, aminek így szól a szövege:

Cselekedj helyesen, amikor senki sem figyel

Emellett a színész néhány napja arra kérte meg Lovato rajongóit, hogy fejezzék be a zaklatását. Állítólag ugyanis nem csak őt, de az édesanyját is fenyegetik, és akár éjjelente is hívogatják őket a dühös fanok - szúrta ki ez E Online.

Az énekesnő egyelőre nem reagált exe kérésére, hogy állítsa le a rajongóit, de ami a szakítás körülményeit illeti, igencsak beszédes, hogy Lovato minden közös posztot eltávolított, illetve a dalát leszámítva csendes maradt az elválást illetően.