A Nyerő Páros legutóbbi részében megrendezték a Pusztazámor Szépe versenyt, ahol a férfiaknak kellett ruhát választaniuk a szerelmeiknek, majd egy egyes szám első személyben egy kortesbeszédet is írniuk kellett párjuknak, amelybe belefoglalják, hogy miért szavazzanak rájuk. A nyitott házasságban élő Járai Máté és Kíra-páros beszéde úgy sikerült, hogy a feleség csak nehezen és könnyek közt tudta felolvasni a szöveget, amelyben a társa a korábbi idegösszeomlásáról írt. 

Járai beszédének elején még nevettek a Nyerő Páros résztvevői, mivel a színész hangosan is kimondatta a feleségével, hogy 42 éves. Ezután, amikor Kíra magában végigolvasta a levelet, szüksége volt egy kis időre, míg hangosan is meg tudta tenni ugyanezt. 

Talán nem vagyok épp a legtökéletesebb passzban, max ami a testi adottságaimat illeti, de az elmúlt év lelki megpróbáltatásai a testemen is nyomot hagytak. 

Mivel Kíra a sírástól nem tudott beszélni, Járai vette át tőle a szót:

Egy évvel ezelőtt egy idegösszeomlással kórházba kerültem és nyolc hónapon keresztül minden nap próbált belém lelket önteni, de nem nagyon sikerült. Azt láttam, hogy ebben azt az embert teszem tönkre, aki nekem a legfontosabb: a feleségemet.  

Ezután Kíra folytatta az olvasást:

Nem tudtam felemelni őt a földről, hanem melléfeküdtem oda. Ketten feküdtünk ott, de fogva egymás kezét, bízva abban, ha kellő ereje lesz bármelyikünknek megmozdulni, vele tud erőre kapni a másik is. 

A szépségverseny eleje, a divatbemutatós rész ezzel szemben vidám hangulatban telt, az alábbi videón meg is nézheti. 

A Nyerő Páros idei szériájában mintha kifejezetten rámentek volna a készítők a drámai tartalmakra. Korábban Dér Heni beszélt a vetéléséről, Dallos Bogi pedig majd' szívinfarktust kapott, amikor megtudta, hány nővel volt már dolga Puskás Petinek.