A színésznő a SmartLess podcastban mesélt róla, hogy nemrég egy rosszul kivitelezett munkaélménye miatt alaposan elgondolkodott azon, neki való-e a színészkedés, és nem tenné-e bölcsebben, ha otthagyná Hollywoodot, szemlézte a Perez Hilton.  Bár azt Aniston nem árulta el, hogy melyik film után támadt ez a benyomása, annyit elmondott, hogy nem sokkal a The Morning Show forgatása előtt fordult meg a fejében a pályaelhagyás gondolata. 

A The Morning Show azután a munkám után volt, ami teljesen kiszívta belőlem az életerőt. Annyira, hogy abban sem voltam biztos, szeretnék-e még a színészkedéssel foglalkozni. Elkezdtem azon gondolkodni, mi lenne, ha én csak... tudod...

Az IMBD szerint Aniston a The Morning Show előtt a netflixes Gyagyás gyilkosságot forgatta, Adam Sandlerrel, ám nem biztos, hogy a színésznő erre gondolt, ugyanis nagyon jó viszonyt ápol a színésszel. 

Mindig imádok Sandlerrel forgatni. A Kellékfeleség nagyon vicces volt! 19 éves korunk óta ismerjük egymást. 

Mivel a podcastban részt vett Jason Bateman is, akivel Aniston a Förtelmes főnökökben és a Hivatali karácsonyban is együtt játszott, a Perez Hilton szerint ezekre a filmekre sem utalhatott a színésznő, kétséges, hogy Aniston Bateman előtt, burkoltan pont azt a filmet kritizálta volna, amiben közösen szerepeltek. Vagyis maradt a 2018-as Dumplin' - Így kerek az élet és egy évvel korábbról a Sivatagi madarak. De ebben sem lehetünk biztosak, ezekről a filmekről sem mondott ezelőtt semmi negatívat. 

És hogy mivel foglalkozott volna Aniston, ha eluralkodik rajta a vágy, hogy abbahagyja a színészkedést? A sztár a belsőépítészet gondolatával kacérkodott.