Nyár elején írtuk meg, hogy Kollányi Zsuzsi kisbabát vár. Már akkor tudni lehetett, hogy az énekesnő újra fiúval várandós, illetve azt, hogy a Bogdán nevet kapja majd.

A héten világra is jött a baba, Kollányi pedig a hot! magazinnak mesélt élményeiről. Az énekesnő elmondta, hogy korábbi ikerterhességével ellentétben ez a kilenc hónap szinte mesébe illő volt, és szerencsére újra elkerülték a rosszullétek is.

Ugyan szeptember 22-ére volt kiírva a szülés várható időpontja, Bogdán hat nappal később jött világra, természetes úton.

Sokkal nehezebb volt mint a császár, de minden pillanat maga volt a csoda. A férjem, Attila végig ott volt mellettem, igazi támogató társként küzdött velem a szülőszobában, de aztán hazaküldtem, hogy az ikrekkel legyen. Amikor megláttam a kicsit, azt gondoltam, hogy minden óra megérte, amit vajúdással töltöttem. Csodálatos kis baba, nem bírok betelni vele, ráadásul annyira édes húsos kis feneke van!

– mondta a lapnak Kollányi Zsuzsi. A terhességéről még azt mondta el, hogy ikerfiai, Bence és Bálint végig beszéltek a testvérükhöz.