Bár ebben a cikkben magyar hírességek instaposztjait szemlézzük, az első nem egy olyan lesz, amit egy magyar híresség publikált, hanem egy olyan, amit egy magyar hírességről publikáltak. Rihanna ugyanis egyre durvább konkurenciát csinál nekik, úgyhogy ráerősített a Victoria's Secret: Palvin Barbaráról tettek ki egy elég jól sikerült képet, amin a magyar modell egy csipkemelltartót visel. A virágmintás fehérneműhöz igazi virágot tart Palvin a kezében.

Mihalik Enikő egy olyan napról közölt fényképet, amit a felirat szerint teljes egészében az ágyban töltött. Reméljük, nem a koronavírus utóhatásaitól szenved még mindig.

Bár már két napos, muszáj megmutatnunk kedvenc kanadai magyar influenszerünk, Mészáros Mercédesz legutóbbi posztját is.

És Jakabos Zsuzsannát is mindig érdemes követni, mert alkalmanként ilyen szexi képet talál az ember, mint ez az alábbi.

És még:

  • Vastag Csaba megmutatja a hátizmait itt;
  • Kiszel Tünde nem hagyja, hogy tűzoltónak öltözött modellek csak úgy fogossák a combját itt;
  • A lánya, Hunyadi Donatella a Vogue után a Nők Lapjába is bekerült, mutatja itt;
  • Tóth Gabi egy traktorral pózol itt;
  • ByeAlex pedig tartott egy koncertet az A38-as hajón és mutatja a fotókat-videókat itt, amiken jól látszik, hogy a koncert közönségében senki nem viselt maszkot. Az egyik kommentelő rákérdezett erre, az énekes válasza pedig ez: „amikor italt vásárolsz, fel kell tenni. Ez a szabály. Ha eszel, iszol, akkor pl. nem kell viselni. Egy koncerten nincsen arra kapacitás, hogy azt nézegessék, hogy valaki eszik-e éppen vagy iszik. Nevetséges baromság, de ezek a szabályok. Nagyjából semmi értelme.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara új, csipkemelltartós fotójával dögleszt a Victoria's Secret

Az Instán szexi képpel jelentkezett Mihalik Enikő és Jakabos Zsuzsa is, ByeAlex pedig elmondta, miért nem volt maszk a közönségén a tegnapi koncerten.

1237 · Oct 02, 2020 03:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments