Itt a vasárnap, itt a heti trend, nem cifrázzuk, hanem nézzünk hat emlékezetes öltözéket az elmúlt hétből! Szavazás mindig van, és a kérdés mindig ugyanaz: kinek a stílusa tetszik a legjobban?

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne egy gyomorszűkítő műtét segítségével 20 kilót fogyott, és a fenti, fekete alapszínű szett jól ki is emeli az alakját, hogy milyen vékony lett a dereka. Látványos ez a retrófazonú, macskaszemes szemüvegkeret is, de ami igazán kikiabál az összeállításból, az a PornHub citromsárga logója, és a pornómegosztó oldal reklámfelsőjével összekacsintanak a sárga csíkok a 35 éves híresség cipőjén.

Kaley Cuoco

Kaley Cuocót New York utcáin jártában-keltében fényképzeték le a héten, éppen a kutyáját vitte a karjaiban. A 34 éves színésznő szettjében az az érdekes, hogy annyira laza, hogy elég egyértelműen pizsamának néz ki. A fehér, párizsos pólóhoz egy nagyon kényelmesnek tűnő, szintén fehér alapszínű nadrágot visel, amit csillagok és holdak díszítenek. Plusz fehér papucsban van. Plusz a kutya is fehér. Nagyon menőek ám mostanában az egyszínű összeállítások, rögtön nézzünk is még egyet!

Ivana Trump

Hátha a maszk miatt nem mindenki számára egyértelmű: a fenti képen nem az amerikai elnök lánya, hanem az első felesége látható. Ivana Trump 1949-ben született Csehországban (illetve akkor még Csehszlovákiában), és 1977-től 1992-ig volt Donald Trump felesége. Ő szintén a kutyájával sétált New Yorkban, szintén egy egyszínű szettben, de az ő vörös-arany nadrágkosztümje stílusában nem is állhatna távolabb Kaley Cuoco pizsamájától. Ivana Trump komoly napszemüveget és még komolyabb kontyot viselt ezen a napon.

Anwar Hadid & Dua Lipa

A fenti képen látható Anwar Hadid híres modellnővéreiről ismert, míg Dua Lipa egy roppant sikeres énekesnő, ők tavaly nyár óta alkotnak egy párt. Nem is lehetne a fenti fotóiknál jobb példát mutatni arra, hogy mi a trendi jelenleg a tizen- és huszonévesek körében, pont úgy öltöznek ők ketten, ahogy most nagyon divatos. A színek, a fazonok, minden tökéletes, talán a dzsekit is ilyen felemásan divat mostanában viselni, ahogy Anwar Hadid teszi.

Maisie Williams & Reuben Selby

Most zajlottak a divathetek, és a párizsin feltűnt Maisie Williams is a szerelmével, Reuben Selbyvel. A Trónok harcából ismert, 23 éves színésznő visszavezet minket az egyszínű szettek világába, sőt, ők ketten össze is öltöztek, csak bézsbe, és csak Diorba, merthogy ez természetesen a Dior bemutatója volt. Ha önnek voltak kétségei, hogy a nyakba akasztott övtáska még mindig divat-e, akkor Reuben Selby most eloszlatja az ön kétségeit.

Miley Cyrus

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszett önnek?

A hatodik és egyben utolsó szettet pedig ma Miley Cyrus mutatja be. Amit a képeken láthat (merthogy több is van mindenkiről – ezért érdemes a fotókra kattintani!), azt a 27 éves énekesnő egy forgatáson viselte, ahol Dua Lipa egyébként szintén ott volt. Valamin nyilvánvalóan együtt dolgoznak, de egyelőre nem lehet tudni, hogy min, csak az tűnik biztosnak, hogy a készülő műben Cyrus egy tigrismintás műszőrmebundát fog viselni neccharisnyával, magas sarkú és talpú cipővel, valamint egy hatalmas napszemüveggel. A haja mintha vizes lenne és előre van nyalva: önnek hogy tetszik? Ha van kedvence, márpedig biztos van, szavazzon rá a fenti dobozban!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez volt a hét, amikor Kelly Osbourne pornós felsőből mutatta meg, mennyit fogyott

Amíg Kelly Osbourne derekat-hasat villantott, Kaley Cuoco valószínűleg pizsamát, Miley Cyrus pedig tigrises műszőrmebundát. Ki a legjobb? Heti trend.

0 · Oct 04, 2020 03:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments