Berki Krisztián ismét jelenetet rendezett a Bréking című talkshow-ban. Ezúttal nem a párkapcsolaton belüli erőszakkal kapcsolatos, rendhagyó véleményének adott hangot, hanem olyan érzékeny témában szólt be műsorvezető kollégájának, Szabó Dórának, hogy a nő sírva rohant ki az adásról, írta a Bors.

A műsorban éppen arról beszéltek, vajon veszélyes-e a gyerekekre nézve, ha a szülők túl sok tartalmat osztanak meg róluk a közösségi oldalakon. Szabó Dóra Berkinek is feltette a kérdést, mondván, ő is sok képet feltöltött már lányáról, Natasáról Insta-oldalára. Berki nem éppen kifinomultam reagált:

Honnan a francból tudnád, mi a helyes, ha nincs gyereked?

A műsorvezetőnő kikérte magának Berki stílusát, főleg, amiért a férfi azt sem tudja, miért nincs neki gyereke. 

Attól, mert nincs gyerekem, még lehet véleményem. Honnan tudod, hogy miért nincs gyerekem?

Aztán, mivel nem akart vele tovább veszekedni, inkább otthagyta Berkit a stúdióban. A

A műsorvezetőnő aztán a napilapnak azt mondta, nem zárkózik el a gyerekvállalástól, örülne, ha már lenne neki egy, és ha jól tudja, nincs is semmilyen betegsége, ami komplikálttá tehetné a gyerekvállalást, de nem tudhatja biztosan, hiszen sok párt ismer ilyen problémákkal.

Nem vagyok már 18 éves, és egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy ha gyermekvállalásra kerül a sor, mennyire fog könnyen menni.