A 62 éves Sharon Stone a Clores Weeklynek nyilatkozott arról, hogy bár sokan szexszimbólumként tartják számon, ő sosem gondolta magát annyira szexinek, a mostani randitapasztalatait  pedig vígjátékba illőnek tartja. Például az a kínos incidens is megtörtént, hogy letörölték profilját a Bumble nevű társkereső applikációról, mivel senki nem hitte el, hogy tényleg ő regisztrált az oldalra. 

Stone-t azután pucolták le az appról, hogy több bejelentés is érkezett a profiljára, amire a felhasználók azt írták, hogy hamis. A színésznő ugyanakkor azt is bevallotta, hogy sokszor nem a legilledelmesebben utasította vissza a közeledéseket, noha az is igaz, hogy több szimpatikus emberrel is megismerkedett a Bumble-ön. 

Valójában elég jól szórakoztam. Egy csomó kedves emberrel találkoztam, és több igazán kedves barátot szereztem itt. 

És hogy mégis miféle kapcsolatot szeretett volna a Bumble segítségével megtalálni Stone, mielőtt kiebrudalták volna onnan?

Egy olyan embert keresek, aki egy olyan gondoskodó, törődő és szeretetteli kapcsolatot szeretne, mint bárki más. 

Stone ugyanakkor arról is beszélt, hogy ahogy idősödik, egyre lazábban viselkedik a randikon. 

Biztos vagyok benne, hogy megvan a saját végzetem, amivel szeretnék olyan önazonosan találkozni, amennyire csak lehet, és szeretnék annyira nyitott lenni a fejlődésre, amennyire csak lehet.