Így szokott Britney Spears általában kinézni az Instagramon:

De a 38 éves, jelenleg gondnokság alatt álló énekesnő Insta vs valóság címszó alatt úgy döntött, hogy most az egyszer megmutatja, hogy igazából hogy néz ki ő a valóságban. Ehhez egy olyan szituációt választott, amikor éppen meg kellett szerelni valamit a csilláron, de aztán rájött, hogy nem elég magas hozzá, ezért elővett egy létrát. Britney Spears az alábbi posztban nem csak azt mutatja meg, hogy milyen ő igazából a hétköznapokban, hanem a feliratban azt is elárulja, hogy az iskolában ő nem cheerleader, más néven pompomlány volt, hanem kosárlabdázott, igaz, nagyon rosszul.

Miranda Kerr legkisebb kisfia, Myles most lett egy éves. A szülők egy fantasztikusan részletesen dekorált tortát rendeltek a gyereknek, akinek a neve is szerepel a tortán, az óceánt-árvizet jelképező részre írt neve felett pedig valamiért egy kereszt van. A kicsit bizarr torta egyébként Noé bárkáját ábrázolja.

És ha már a tortáknál tartunk, Emma Roberts is mutatott egyet, de ez nem egy gyerektorta. Emma Roberts egyébként Julia Roberts 29 éves unokahúga, maga is színésznő, és jelenleg terhes.

 És még két sminkkel kapcsolatos poszt: egyrészt Brooklyn Beckham a barátnőjén próbálta ki anyukája új rúzsát.

Másrészt Hunyadi Donatella pedig megint megmutatta, hogy hogyan néz ki smink nélkül. Egy szóval: jól. Egy képben:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Insta vs valóság: Britney Spears megmutatta, igazából hogy néz ki a hétköznapokban

Plusz: Hunyadi Donatella megmutatta magát smink nélkül, Miranda Kerr kisfiának szülinapi tortáján van egy kereszt és más érdekességek az Instagramról.

5 · Oct 06, 2020 03:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments