Nemcsak Jennifer Anistonnak volt olyan kellemetlen munkaélménye, hogy elgondolkodott azon, abbahagyja a filmezést. A 16 éves Millie Bobby Brown a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban beszélt arról, hogy miután visszautasították a Trónok harca castingján, majdnem teljesen lemondott színészi ambícióiról, számolt be róla a New York Post.

Brown Lyanna Mormont szerepére pályázott, amire végül nem őt, hanem Bella Ramseyt választották (aki szintén szép karriert futott be, azóta a Judy című filmben is szerepelt, ami a főszereplő Reneé Zellwegernek Oscar-díjat hozott.)

Nemet mondtak, én meg rájöttem, hogy mennyire nehéz ez a szakma, pedig nagyon akartam ezt a szerepet. 

Lyanna karaktere a Trónok harcának csak a 6. évadában tűnt fel és két évadon keresztül szerepelt, majd heroikus körülmények között meghalt. Miután nem lett övé a szerep, Brown még elment egy castingra, ez volt a Montauk munkacímmel futó sorozat válogatója, ami később Stranger Things néven került adásba 2016-ban. A netflixes széria hatalmas sikert aratott, már a negyedik évada is kész(ül), a premierje időpontját azonban még nem tudni.