1996-ban egy Peter Loraine nevű angol újságíró a karrierjük elején járó Spice Girls tagjainak különböző beceneveket adott, amit aztán az egész világ megismert és használt is. Így lett Mel C-ből például a sportos Spice Girl, Victoria Beckhamből pedig Posh Spice. (Ez magyarul kvázi puccost, elegánst jelent). Az exénkesnő, divattervező az Insta-oldalán mesélt arról, mennyire örült ennek a becenévnek, számolt be róla az E! Online.

Nem mondhatnám, hogy magamtól is ezt választottam volna, de kétségtelen, hogy a saját utamat járva végül belenőttem ebbe a névbe. Fiatal és szégyenlős voltam, a posh becenév pedig segített megtalálni a stílusom, a magabiztosságom és a saját hangom.  

A lánybanda felbomlása után, a 2000-es évek elején ugyanakkor Beckham már eltávolodott a posh becenevétől, szerette volna magát önállóan definiálni, ami sikerült is: divatmogullá vált. Most, több mint 20 évvel a lánybanda szétszéledése után ismét visszatért korábbi becenevéhez, és piacra dobta a posh nevű rúzsát. 

Ezen a héten megünneplem a posh nevet, a Posh Rúzzsal. Ez egy nagyon személyes történet, a rúzs mindig magabiztossá tett, amikor szükségem volt rá, amikor pedig határozott voltam, egy kis plusz fűszert adott nekem. Minden árnyalat egy különleges emlékhez kötődik. Bár ezek az emlékek csak az enyémek, az energia és az érzések, amiket megidéznek, mindannyiunkban ott vannak.

Bár a poshság még mindig Beckham vérében van, a Spice Girlst már régen maga mögött hagyta. Legutoljára a 2012-es londoni olimpia megnyitóján lépett fel az együttessel, a tavalyi mini koncertturnéjukon már nem vett részt, noha ő és férje is sok sikert kívánt exkolléganőinek. Ám nemcsak ez a gesztus, hanem Brooklyn Beckham születésnapi bulija is bizonyítja, hogy a lánybanda tagjai a mai napig jóban vannak, ugyanis a partira Victoria Beckham a banda több tagját is meghívta.