Pár hete jelent meg Paris Hilton dokumentumfilmje, a This is Paris, melynek legsokkolóbb része, amikor Hilton arról beszél, hogy szülei egy Provo Canyon School nevű Utab-ban található bentlakásos iskolába küldték, ahonnan Paris 11 hónap után távozott. Az örökösnő elmondása szerint az intézménybe napi szinten zaklatták és bántalmazták a diákokat, akik között egy másik híresség is volt: Kat Von D közösségi oldalán számolt be Hiltonéhoz hasonló élményeiről.

 Kat Von D Insta-videójában mondta el, hogy két nappal korábban nézte meg Paris Hilton dokumentumfilmjét, aminek a hatására úgy döntött, megosztja követőivel, hogy a fent említett bentlakásos iskolában ő is eltöltött 6 hónapot. 

Engem is ugyanarra a helyre küldtek, amikor 15 éves voltam, a 16, születésnapomat is itt töltöttem. Összesen 6 hónapot voltam ott, kétségtelen, hogy ez az időszak volt életem legtraumatikusabb része.

A tetoválóművész, aki már ekkor is rajongott a tetoválásokért nem haragszik szüleire, amiért a traumákat okozó iskolába küldték, szerinte félrevezették őket. Szülei csak jót akartak rossz magaviseletű lányuknak, akit az iskolából is akkortájt csaptak ki. Amikor Kat Von D megérkezett az iskolába, átesett egy orvosi vizsgálaton, ami után azt hazudták neki, hogy HIV-pozitív, a tetoválásai miatt fertőződhetett meg.  Von D több bentlakásos diáktársánál is látta, hogy erőszakosan kényszerítik őket a gondozók gyógyszereik beszedésére, a szóbeli és fizikai bántalmazások mindennaposak voltak. Von D, aki meglepődve jött rá, hogy az iskola még mindig üzemel, úgy gondolja, az itteni élményei miatt vált drog- és alkoholfüggővé. A tetoválóművész már 13 éve józan.