Dylan Sprouse egy 28 éves, amerikai színész, aki a magyar közönségnek azért különösen érdekes, mert bő két éve él párkapcsolatban Palvin Barbara modellel (a fenti borítókép megismerkedésük után nem sokkal, 2018 szeptemberében készült róluk). Nos, Sprouse filmográfiája egy különleges alkotással gyarapodik most, hogy megjelenik a két és fél éve forgatott, Daddy című rövidfilm.

A húsz perces mű egyik főszereplője egy 80 éves férfi, akit az elsősorban sorozatokból ismert Ron Rifkin alakít, a másik főszereplője pedig egy férfiprostituált, akit ez a bácsi azért bérel fel, hogy vele ünnepelje meg felesége halálának első évfordulóját. Ez utóbbi szerepet alakítja Sprouse, akinek ekkoriban még hosszú haja volt, és aki a film bizonyos jeleneteiben egy rózsaszín ruhát visel. Az alkotás rendezője a híres filmescsaládból származó Christian Coppola.

Íme a Daddy, teljes egészében megtekinthető alább.

És az alábbi tweetre vagy ide kattintva elolvashatja az Interview magazin cikkét, amely beszámol a kisfilmről és egy beszélgetést is tartalmaz, amiben Coppola és Sprouse interjúvolják meg egymást.