Lana Del Rey-jel mostanában nem bánik éppen kesztyűs kézzel az internet. Legutóbb trollok kezdtek el csámcsogni azon, mennyit hízott a karantén alatt, korábban pedig azért bántották, mert megosztó témákban foglalt állást. A napokban újra elővették az énekesnőt, ezúttal azonban jogosan.

Talán nem tudják, de Lana Del Rey a költészetet is kedveli, legújabb műveiből mutatott meg párat a hétvégén, az eseményen pedig sok rajongójával is találkozott.

Természetesen örömmel szelfizett is velük, mindezt azonban egy lukacsos maszkban tette, ami lássuk be, a járványhelyzetben épp annyit ér, mintha semmit sem viselt volna.

A Twitterezők nem meglepő módon azonnal rászálltak az énekesnőre, volt aki az egyik számának, a Born To Die címével viccelődött, ami magyarul annyit jelent, hogy azért születtünk, hogy meghaljunk.

Del Rey természetesen rögtön mémesedett, és egy halom vicces, de egyben jogosan élcelődő tartalom került fel a nevével a közösségi oldalakra. Alább például azt demonstrálják, hogyan szabadul ki a koronavírus az énekesnő maszkjából.

A The Wow Report cikkje szerint Lana Del Rey testvére azt mondta, a nővérének van negatív koronavírus tesztje, illetve hogy mindig megtartotta a kellő távolságot a rajongóitól - a netre felkerült fotók alapján azonban nem kérdés, hogy ez nem így történt.

Ön pózolt volna Lana Del Rey mellett, ha lukacsos maszk van rajta?