Újabb marginálisan érdekes hírünk következik: két amerikai sikerfilmnek is lesz folytatása valamilyen formában.

Az egyik a 2000-ben mozikba került Sakáltanya, amely nagyjából arról szól, hogy egy szép lelkű lány elmegy Los Angelesbe, hogy megvalósítsa az álmait, de első körben addig jut, hogy kihívóan táncol egy kocsma pultján, ahol egyébként csaposként is dolgozik. Nem emlékeznek rá,? (Az IMDB-n van élvezhetőbb minőségű, de beágyazhatatlan előzetes is.)

Na, Tyra Bankstől tudhattuk meg, hogy valamilyen formában folytatni fogják ezt a műremeket: Kelly Clarksonnak mondta el, hogy vagy egy újabb filmet, vagy egy sorozatot szeretnének készíteni az eredeti szereplőkkel. Éppen akkor lett volna erről egy online megbeszélése, amikor Clarksonnal is beszélnie kellett, úgyhogy a további részlekre egyelőre várnunk kell.

A modell felidézte az első film castingját is: választania kellett egy dalt (ez lett az), és a szereplőválogatás helyszínéül szolgáló szállodai szobában (szexi)táncolni rá a filmkészítők előtt. Arra számíthatott, hogy gyorsan leállítják, mert vagy meggyőzi őket azonnal, vagy egyáltalán nem, de végigtáncoltatták vele az egészet, aztán elnézést kértek tőle, mondván, túlzottan élvezték a produkciót. Banks most is úgy érzi, hogy simán végigtáncolna még egy részt a filmből.

A filmben egyébként volt romantika is, és természetesen minden szereplő extrajól néz ki. Mindez kiderül például a Sakáltanya legismertebb betétdalának klipjéből, ami ez:

Térjünk gyorsan át a másik filmre, amivel még lesz dolgunk: Whoopi Goldberg nyilatkozta, hogy már tárgyalnak az Apáca show 3-ról, mert „egy darabig mindenki azt mondta, hogy ki nézné már meg, de most úgy tűnik, mégis lenne rá érdeklődés”. Emlékszik még rá? Tessék, itt az első előzetese.

 És ebből is engedjék meg az egyik legismertebb betétdalt, ni:

Na, Goldberg a Late Late Show-ban mondta el, hogy már dolgoznak azon, hogyan rántsák össze a régi stábot. „Jó buli, jól érzem magam tőle. És tudod, senki sem haragszik miatta. Az egész csak – rossz éneklés, jó éneklés, okés éneklés, meg apácák. Mi kell még?”

Megnézi valamelyiket?