Újabb hazai hírességről derült ki, hogy megküzdött a koronavírussal. Legutóbb Liptai Claudia mesélt arról, hogy bár már a kezében van a negatív teszt, még mindig szenved a vírus szövődményeitől. A minap Ganxta Zolee is elárulta, hogy túlesett a betegségen, ám elmondása szerint egyáltalán nem ez viselte meg.

A zenész elmondta, hogy enyhe tünetekkel, 10 nap otthonléttel túlesett a víruson, azonban a koncertezés már kevésbé megy zökkenőmentesen.

Egyszerűen nem rentábilis így megszervezni egy koncertet. Nem oszlik fel a Kartel, csak egy ideig nem lépünk fel. Nehezen hoztuk meg a döntést, de ezzel a Coviddal haza lett b..va minden, pedig az egész egy lótúró. Én is átestem a koronavíruson, otthon ültem 10 napig, de már semmi bajom. A szaglásom már rég elment, de nem a Covidtól. Egy napig fájt a fejem, és ennyi, túrós tészta volt a koronavírus. Arra volt jó az egész, hogy amíg otthon voltam, megtanultam rendesen gitározni és videójátékokra is bőven volt időm

– mondta a Blikknek.

Ganxta hozzátette, hogy az idei évet már sikerült hazavágni, jövő nyáron azonban nagyon szeretnék megünnepelni, hogy a Kartel 25 éves lett, ha 2020-ban ez nem is lehetséges. Addig is új lemezzel készülnek a rajongóknak.