Hat héten keresztül hangszalag-, gége- és garatgyulladása volt Opitz Barbarának (reméljük, nem a hidrogén-peroxidtól), aki mostanra ugyan meggyógyult, de ennek ellenére vasárnap este kiesett a Sztárban sztár című celebes vetélkedőből a TV2-ből. Alább látható egy videó, amiben elég sablonos kérdésekre elég rezignált válaszokat ad a 2016-os X-faktor győzteseként felfedezett énekesnő, a kedvenc részemet emeltem ki a címben is, íme a teljes kérdés-válasz páros:

Ha nem a karrieredet nézzük – emberileg mit tudtál belőle profitálni [mármint a Sztárban sztárból]? Új barátokat szereztél? Megtapasztaltad egy olyan oldaladat, amiről eddig nem tudtad, hogy van?

Erre Opitz Barbara válasza:

Ööö, így emberileg? Emberileg nem, igazából ugyanolyan vagyok, mint voltam. Szóval nem változtam, hanem inkább az, hogy szakmailag sok mindent tanultam, és bele tudtam csöppenni az imitátorkodás világába, és ez tök jó dolog.

Álarcos énekes is volt vasárnap este egyébként, arról a ma reggeli hírösszefoglaló végén emlékeztünk meg. A Sztárban sztár hetedik évadából még három rész van hátra, november elsején lesz az utolsó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Opitz Barbara emberileg nem tudott profitálni a Sztárban sztárból

A 2016-os X-faktor győztese esett most ki a Sztárban sztárból, és a kiesés utáni interjúba becsúszott egy nagyon őszintének ható válasz.

14 · Oct 12, 2020 10:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments