Vajna Tímea megint magánrepülőzött egyet a macskáival és „Andy barátaival”

2020.10.12. 09:11 Módosítva: 2020.10.12. 09:50

A gépen Andy barátai utaztak velem

– írja automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban Vajna Tímea, aki itt el nem tűnő fotót is posztolt arról, hogyan utazott Budapestről Los Angelesbe egy magánrepülőn, ölében egyik macskájával. A hét első hírösszefoglalója ez, és azzal kezdjük, hogy Andy Vajna özvegye azért utazott Magyarországra a múlt héten, hogy testvérével, Palácsik Lillával lehessen, aki nemrég szült. Vajna Tímea instasztorijaiból az is kiderül, hogy az itthon töltött idő után visszarepült, és barátnőivel töltötte az estét Los Angelesben, hogy a macskái most álmosak az időeltolódás miatt, illetve hogy kapott ajándékba egy nagy plüssmedvét magyar nyelvű üzenettel:

Te leszel a feleségem!

További hírek, ezeket sem eresztjük bő lére:

  • A Blikk interjút közöl Pap Ritával és Bodnár Attilával, akiknek a Kuckó Mackó, a Csovi-Csovi Jasper és a Tipi-tapi dínó című gyerekdalokat köszönhetjük. A házaspár és két gyereke 16 éve élt Ausztriában, a gyerekek taníttatása miatt. Most, hogy ők felnőttek, a két szülő visszatelepült Magyarországra, ennek a részleteiről van szó az interjúban.
  • Vastag Csaba milliókat adott régen kölcsön barátoknak-ismerősöknek, akik nem adják vissza a pénzt, ami érthető módon nagyon bosszantja az énekest, írja a Ripost. Ha ön pont a héten akart volna kölcsönkérni Vastag Csabától egy-két millát, inkább meg se próbálja, mert a híresség azt mondja, a rossz tapasztalatok miatt nem ad többet.
  • Szombaton megvolt a Dancing With The Stars című, celebes táncvetélkedő első adása a TV2-n, az első kieső Győrfi Pál fia volt, Győrfi Dániel.
  • A Mónika Show-ból ismert Mónika, azaz Erdélyi Mónika volt az Álarcos énekes vasárnap esti kiesője, erről alább egy videót is meg lehet nézni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea megint magánrepülőzött egyet a macskáival és „Andy barátaival”

A hírekben még: az Álarcos énekesből Erdélyi Mónika esett ki, a Dancing With The Starsból pedig Győrfi Pál fia.

13 · Oct 12, 2020 09:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments