Mielőtt még azt hinné, hogy az egykori álompár kibékült és közös üzletbe fogott, gyorsan kiábrándítjuk: nem tudunk róla, hogy Jolie és Pitt kapcsolata javult volna, sőt, az exházaspár gyerekeinek elhelyezése miatt még mindig nem túl jó, ráadásul Pittnek új szerelme van már. Valójában arról van szó, hogy a sok évvel ezelőtt megvásárolt borbirtokuk hamarosan új termékkel rukkol elő.

Jolie és Pitt még 2012-ben vásárolták meg a 485 hektáros, franciaországi Miraval birtokot, aminek új terméke, egy különleges rosé pezsgő október közepén kerül majd a boltokba, 390 dolláros (több mint százezer forintos) áron, írja a Just Jared, amely az új pezsgő apropóján felidézte Pitt idevágó nyilatkozatát. 

Számomra a pezsgő az ünneplés, a minőség, a presztízs és a luxus érzését idézi meg, de a rosé pezsgő még viszonylag ismeretlen. A Provence-i Mireval birtokunk sikerein felbuzdulva egy karakteres rosé pezsgőt szerettem volna készíteni.

A Fleur de Miraval nevű alkohol 75 százalékban Chardonnay-ból, 25 százalékban pedig Pinot Noirból készül és október 15-től vásárolható meg.