Nicsak, kik öltöztek be Baywatch-lányoknak egy kis medencézéshez!

2020.10.14. 16:14 Módosítva: 2020.10.14. 16:16

Egy Instahíradóban a hazai hírességek legérdekesebb posztjait foglaltuk össze ma korábban, most nézzük a külföldi termést, de csak a szexi kontentre koncentrálva, mert hát nehéz napja volt ma mindenkinek, úgyhogy hagyjuk az inspiráló idézeteket meg a mélyenszántó témákat, és nézzük inkább azokat az influenszereket, akiknek a fotói nem igényelnek különösebb gondolkodást vagy magyarázatot!

Kezdjük például egy kis baywatchoskodással!

A fenti képet Trisha Paytas, a részben magyar származású plus size influenszer jelentette meg, a mellette álló hölgy, akivel olyan harmonikusan összeszorítják a feneküket, a testvére. A kommentekbe érdemes is belenézni, mert elég sok közöttük a vicces: sok hozzászóló arra tippel, hogy Paytas ezekkel a jóízlés határait feszegető/átlépő nővér-húg posztokkal bizonyára Alabama lakóit célozta meg. Merthogy nemcsak egy kép van, ez egy sorozat, íme a második legkonkrétabb fotó az Instára kirakott kínálatból, a többit az OnlyFansen lehet megnézni, merthogy Paytas ott is aktív.

Kylie Jenner ebben a barackszínű szettben mintha sokszor látott bal mellének a súlyát találgatná. Vagy félrecsúszott a dekoltázsa és éppen helyreteszi a dolgokat? Vagy csak elbambult? Vagy az ő keze az egyáltalán?

Demi Rose alább azon mereng ilyen üveges tekintettel és szélesre kitárt pongyolával, hogy vajon videókat vagy fotókat posztoljon-e inkább. Egyelőre egy videót posztolt.

Gal Gadot szintén videón szexizett egyet a Vanity Fair jóvoltából, de azért ez némileg visszafogottabb a fentieknél, már csak azért is, mert a színésznő most egy kisebb vita középpontjába került. Patty Jenkins rendező ugyanis filmet készít Kleopátráról, és Gal Gadot lesz a főszereplő – ennek kapcsán pedig megint beindult a ki-mit-játszhat-el vita. Az E! Online azt írja, hogy némelyek azon háborognak, hogy egy afrikai/arab ország királynőjét, Kleopátrát miért egy fehér nő játssza már megint. A vitát tovább nehezíti (vagy ha úgy vesszük, megkönnyíti), hogy Gadot igazából izraeli származású, Kleopátra viszont makedón származású volt.

És Miley Cyrus se maradjon ki, aki egy igazán látványos ruhában nyalja a tiltott gyümölcsöt az alábbi képen.