Liptai Claudia olyan hírt dobott ma be az Instagramon, hogy a történetének muszáj volt külön posztot szentelni, de így is maradt még a mai termésből, amit kár lenne nem összeszedegetni egy híradóba. Nézzük például Berki Krisztiánt, aki korábban szőrmében ment gálázni, és ezért sokan kritizálták. Erre most az alábbi fotót posztolta.

A képhez az egyik kommentelő azt írja egy facepalm-emojival kísérve, hogy „a nagy állatbarát (szőrmében)”. Erre Berki válasza:

Igen, abban, és a disznót is megeszem.

A híresség ezen kívül egy másik posztban ügyvédje neonszínben viilágító reklámtáblája alól invitál mindenkit október 19-i tárgyalására a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, ahol „ismét találkozok Puzsér Róbert vádlottal”.

Megyeri Csilla műsorvezető a Debreceni Református Hittudományi Egyetemről jelentkezett be, azzal méghozzá, hogy sikeresen letette az írásbeli nyelvvizsgáját is, ezért 11 év után megszerezte a diplomáját. Ezt írja többek között az alábbi posztban:

Tegnap átvettem a diplomámat (11év után) – tudom, picit szégyen is valahol, hogy nem voltam képes ennyi idő alatt az írásbeli nyelvvizsgámat megszerezni (a szóbeli elsőre sikerült anno), viszont annyiszor nekiugrottam a felkészülésnek: két sikertelen írásbeli után szorgalmasan jártam magántanárhoz, aztán félbehagytam..., majd újra nekikezdtem, aztán ugyanezt kb. 3-szor megugrottam az évek alatt, majd halogattam..., tologattam. Nem használtam a nyelvet, és kezdhettem mindig, mindent „elölről”. Na ebben nem voltam igazán kitartó. A szüleim annyiszor cseszegettek miatta. Most a járványhelyzetnek és a magyar kormány rendeletének köszönhetően megkaptam én is. Ettől függetlenül mindig is bennem volt a tudat, hogy becsületesen tanultam, sikeresen leállamvizsgáztam, a szakdolgozatomat jelesre abszolváltam, van egy fél nyelvvizsgám - és „csak” a másik fele miatt nincs a kezemben a keményfedeles oklevél -... és??! Enélkül is boldogultam/boldogulok az életben. El tudtam helyezkedni a szakmámban, 5 évig dolgoztam is benne. Tegnap óta sem változott semmi... persze jó érzés volt a kezembe fogni.

Sáfrány Emese elég sokszor szokott feltűnni műsorokban-eseményeken-magazinokban, de relatíve ritkán látjuk őt úgy, hogy azt csinálja, amit a legjobban tud, azaz légtornászkodik. Hát most itt a remek alkalom, hogy egy gyakorlatát megnézzük, íme egy frissen posztolt videó.

Járai Máté ma ünnepli a 42. születésnapját, az alábbi posztban a jókívánságokat köszöni meg. A Nyerő párosban tegnap a legjobb három közé jutott színész a napokban egy ballagási videót is posztolt 1997-ből, amin feleségével, Kírával láthatóak 18 évesen, kattintson érte ide!

Till Attila a kutyájával és a Tankcsapda zenekarral közös képet is posztolt, de ide csak az előbbit ágyazom be, mert az általa rendezett Tankcsapda-klipről már volt ma szó a Velveten a hírösszefoglalóban itt!

Az alábbi videó segítségével pedig bárki leellenőrizheti, hogy ugyanazt találja-e viccesnek, mint Majka.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián: „igen, szőrmében, és a disznót is megeszem”

A mai Instahíradóban Berki Krisztián bundát visel és tárgyalásra invitál, Megyeri Csilla 11 év után megszerzi a diplomáját, Majka pedig vicces.

2 · Oct 15, 2020 04:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments