Azt írja sok lap, köztük a Page Six, hogy Bella Hadid felkapottmodell és Duke Nicholson színész összejöttek. Ezt saját forrásaikra hivatkozva, biztosan állítják, úgyhogy elhisszük nekik, még ha a két érintett egyelőre nem is erősítette meg a dolgot.

A fiatalember történetesen Jack Nicholson unokája, tavaly óta szerepel filmekben, és még fog is. Ez a fotó év elején készült róla. Az arcát onnan is ismerheti, hogy Lana Del Rey legutóbbi lemezének borítóján ácsorog a színésznő mellett, és unottan fürkészi a horizontot.

A híres nagyapának úgy rokona, hogy Jack Nicholsonnak és egyetlen feleségének, Sandra Knightnak 1963-ban született egy lánya, Jennifer (divattervező), és az ő fia ez a bizonyos Duke Norfleet, aki a biztonság kedvéért a papa vezetéknevét választotta művésznévnek. Egyébként 21 éves. Az alábbi képen még csak hat, anyukája divatbemutatóját nézi, jó társaságban.

Bella Hadid pedig pont most lett 24. Őt nem mutatjuk be ilyen részletesen, mert rendszeresen írunk karrierje állomásairól: modell, elég sokat dolgozik, nagyon szép.

Legutóbb, ahogy azt a címlapképen is láthatta, Rihanna saját fehérnemű-kollekciójának bemutatóján kapott nagy szerepet – ha az alábbi képre kattint, már meg is nézheti az arról szóló galériánkat!

A párról egyelőre nem sokat tudni, de Hadid elvileg tudatosan alakítja úgy a kapcsolatukat, hogy az a közösségi médiában ne legyen dokumentált. A születésnapi kiruccanása előtt viszont kettesben is ünnepeltek, és úgy egyáltalán: sok időt töltenek együtt.